Web Analytics Made Easy - Statcounter

در اتفاقی نادر و عجیب، مسوولان اصلی فاجعه دلخراشی که پشت درهای بسته ورزشگاه امام رضای مشهد علیه زنان بلیت به دست رقم خورد، در کمتر از ۲۴ساعت کشور را ترک و راهی سفر خارجی لاکچری شده‌اند!

به گزارش تابناک ورزشی، در پی دستور دیروز سیدابراهیم رییسی، رئیس جمهور به وزیر کشور برای پیگیری و برخورد با مسببان اتفاقات مشهد، وزیر کشور کارگروهی را مسوول رسیدگی کرد و خبر از احضار مقصران و برخورد شدید با آنها داد اما سرپرست فدراسیون فوتبال به همراه دبیرکل مشهدی این فدراسیون، در حالیکه ضرورتی برای سفر هر دو نفر نبود، به طرز برق آسایی کشور را به مقصد دوحه ترک کرده اند و گفته می‌شود با توجه به بلیت رزرو شده، تا ۱۶فروردین هم به ایران برنخواهند گشت!

در حالی که رئیس مجلس شورای اسلامی، دادستان کل کشور و وزیر کشور از احضار مسوولان و مقصران مختلف از دستگاه های گوناگون صحبت می‌کنند، میرشاد ماجدی و حسن کامرانی فر که در نهایت تصمیم برگزاری بازی تیم ملی در ورزشگاه امام رضای مشهد را آنها اتخاذ کردند و سپس مجوز ورود تماشاگران به ورزشگاه را نیز به عنوان متولی اصلی، این دو نفر تایید کرده‌اند، حالا از معرکه گریخته‌اند و اثری از آنها نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عکسی همراه با لبخند از ماجدی و کامرانی‌فر در قسمت بیزنس کلاس هواپیما در راه دوحه منتشر شده است که خود گویای همه چیز است. احتمالا در ساعاتی که کشور درگیر مهمترین بحران ورزشی چندسال اخیرش شده است، سرپرست ریاست و دبیرکل فدراسیون در هتل های لوکس دوحه مشغول سیاحت هستند و مسوولان ارشد نظام، عواقب تصمیمات غیرکارشناسی و ناپخته آنها را پیگیری می‌کنند.

جالب اینکه در همین ساعات، وزارت ورزش و جوانان نیز با صدور اطلاعیه‌ای همه تقصیرها را متوجه مدیریت فدراسیون فوتبال کرده است و تنها احسان اصولی، عضو مدافع هیات‌رئیسه و سخنگوی فدراسیون، برای کشاندن بازی به مشهد برای مواخذه در دسترس مقامات عالی کشور قرار داد!

سایر اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال نیز گویا نقشی در این تصمیمات نداشته اند و از اساس مسائلی مثل برگزاری بازی با تماشاگر برای تیم ملی یا انتقال میزبانی بین‌المللی از تهران به مرکز استان‌ها با آنها هماهنگ نشده است.

جالب است که میرشاد ماجدی و حسن کامرانی فر تا این لحظه هیچ واکنشی از قطر برای پیگیری مسوولان بالاتر نشان نداده اند و به طور کامل پای خود را از ماجرا بیرون کشیده اند اما تابناک در این گزارش تحقیقی ، بررسی کرده است که این دو مدیر ارشد فدراسیون فوتبال ایران به چه دلیل بطور همزمان در کشور حضور ندارند و از اساس چرا برای سفر خارجی نوروزی به قطر لشکرکشی شده است.

 

مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۲ روز ۱۲ فروردین یعنی فردا در دوحه برگزار خواهد شد و در حاشیه این مراسم، کنگره سالانه فیفا نیز برگزار می‌شود.

برای حضور در کنگره مرسوم است که از هر کشور یک نفر - رئیس یا دبیرکل - در نشست عمومی شرکت کنند اما طی سالیان گذشته مد شده که فوتبال ایران یک هیات سه نفره عازم این سفر کند. دلیلش هم به یک بند در تشریفات اداری فیفا برمی‌گردد که ذکر کرده کشورها می‌توانند تا سه نفر راهی این کنگره نمایند اما تنها یکنفر به نمایندگی از هر کشوری صاحب رای خواهد بود. در واقع حضور یکنفر در کنگره کفایت می‌کرد و نیازی به سفر سه نفره آن‌هم در شرایط بحرانی فعلی نبود.

 

به این ترتیب فوتبال ایران از نهایت امکان اعزام نفرات استفاده می‌کند و جالب اینکه فدراسیون جهانی فوتبال تنها هزینه یک نفر را پرداخت خواهد کرد و دو نفر دیگر درصورت اصرار فدراسیون ملی هر کشوری، با هزینه آن کشور در کنگره حاضر خواهند شد و فیفا حتی هزینه اسکان و ترانسفر آنها را نخواهد داد.

به این ترتیب با ادامه سنت شیرین سفر لاکچری مدیران قبلی، و با وجود رخ دادن بحران بزرگی مثل بیرون ماندن زنان دارای بلیت، پشت درهای ورزشگاه امام رضا و برخورد زشت با آنها، آقایان ماجدی و کامرانی‌فر به همراه خانم حمیرا اسدی رئیس جنجالی کمیته روابط بین‌الملل فدراسیون فوتبال، عازم دوحه شده‌اند و عجیب تر اینکه بعداز اتمام کنگره یکروزه فیفا، قرار است تا ۱۶ فروردین در دوحه بمانند!

انگار نه انگار که اداره امور داخلی فوتبال کشور در این مدت، نیازمند حضور رئیس یا دبیرکل است. البته کامرانی‌فر پیش از این ثابت کرده که سفر خارجی و حق ماموریت دلاری برای او بسیار مهمتر از وظایف دبیرکلی است چراکه در روز بازی حساس با کره‌جنوبی در تهران، او به‌جای حضور در پست سازمانی خود، با حکم ماموریت ای‌اف‌سی در استرالیا حضور داشت و بازی دیگری را نظارت کرد تا دلارها از دستش نپرد.

فردی که بعداز انتصاب غیرقانونی اش در مهمترین پست اجرایی فدراسیون فوتبال ایران، یک منزل مسکونی هم از فدراسیون گرفته و در آن ساکن شده است تا هزينه هاي عادی اش هم روی دوش فوتبال بی‌پول و بحران‌زده ایران باشد.

 

اما ماجرای قشون کشی فوتبال ایران به دوحه به همینجا ختم نمی‌شود، چرا که گروه اعزامی کشورمان به قطر برای شرکت در مراسم قرعه‌کشی خیلی بیشتر از این افراد است.

جالب است بدانید که در کنار دراگان اسکوچیچ سرمربی تیم ملی و حمید استیلی مدیر تیم ملی، که برای شرکت در مراسم قرعه‌کشی کافی هستند، چهار پنج نفر دیگر هم با خرج فدراسیون فوتبال ایران الان در قطر حضور دارند!

این افراد شامل کسرایی معاون دبیرکل، امید جمالی از کارکنان روابط بین‌الملل، مومنی مسوول دپارتمان تیم‏های ملی و میرغفاری است که نام این نفر آخر در پرونده فروش بلیت‌های جام جهانی روسیه هنوز در اذهان مانده است.

به این ترتیب پیگیری و تحقیق ساده تابناک نشان می‌دهد اکنون حداقل ۹ نفر از مدیران، کارکنان و اعضای فدراسیون فوتبال ایران در قطر حضور دارند که مخارج ۸نفر از آنها از محل منابع فدراسیون پرداخت شده است.

احتمالا این افراد در بازگشت به ایران، حضور در کلاس‌های آموزشی و ارتباط با برگزارکننده های جام جهانی قطر را به عنوان بهانه طرح خواهند کرد اما حتی با وجود این بهانه نیز حضور مومنی به عنوان مسوول مستقیم این حوزه ، کفایت می‌کرد و نیازی به سفر دسته جمعی به قطر در میانه بحران فعلی نبود. 

به نظر می‌رسد ضروری است وزیر ورزش نیز با تعیین کارگروهی ویژه برای رسیدگی به این افسار گسیختگی فدراسیون‌ها در سفرهای غیرضروری خارجی، به اتلاف سرمایه های ورزش ورود کند. چطور ممکن است فدراسیونی که بودجه کافی برای پرداخت حقوق و دستمزد کارکنان خود را ندارد، چنین ولخرجی‌های نجومی انجام دهد و ککش هم بابت فاکتورهای نجومی این سفرها نگزد؟

میرشاد ماجدی و کامرانی‌فر چگونه زیر برگه نیاز به سفر این افراد را امضا زده‌اند؟ اگر غیبت همزمان همه این افراد خللی در روند کار فدراسیون فوتبال ایجاد نمی‌کند، از اساس چرا استخدام شده‌اند؟

بهرحال به نظر می‌رسد در روزهایی که ورزش و فوتبال ایران در التهاب یک رخداد تلخ قرار گرفته، مسوولان اصلی ماجرا رفته‌اند تا از آسیاب بیفتد و هیچ گزندی به موقعیت آنها وارد نشود.

نویسنده: مجید کوهستانی

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات وین نوروز 1401 انصارالله یمن مقدماتی جام جهانی ورود زنان به ورزشگاه اسپری فلفل تیم ملی فوتبال میرشاد ماجدی حسن کامرانی فر مذاکرات وین نوروز 1401 انصارالله یمن قیمت گوشی فدراسیون فوتبال ایران ماجدی و کامرانی فر تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۰۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش فدراسیون برای ال‌کلاسیکوی ایران

به گزارش قدس آنلاین، در چند روز گذشته فدراسیون فوتبال در ادامه قوانین جدید این فصل، این بار سراغ صحبت‌های اعضای تیم‌ها رفت و اعلام کرد که بیانیه‌ها و مصاحبه‌های غیر فنی اعضای تیم‌ها علیه فدراسیون، سازمان لیگ، هیات فوتبال استان، باشگاه‌ها، کمیته‌های فدراسیون و اعضای باشگاه‌ها جریمه حداقل ۲ میلیارد تومانی در پی خواهد داشت که البته این قانون سکه‌ای است که دو رو دارد.

با اینکه هدف فدراسیون‌نشینان از این قوانین جلوگیری از حواشی میان باشگاهی و درگیری‌های رسانه‌ای است اما در سوی دیگر می‌تواند دموکراسی و حق انتقاد را از روح فوتبال بگیرد و تیم‌ها حق خود را در حال ضایع شدن ببینند. البته این محکومیت‌ها عموما دامن‌گیر تیم‌هایی می‌شود که در جنگ رسانه‌ای کمتر از رقبا دست دارند و با افزایش بار مالی، رغبتی به ادامه نخواهند داشت.

مجتبی فریدونی، مدیرعامل پیشین ذوب‌آهن در این باره گفت: جریمه‌های فدراسیون بار مالی باشگاه‌ها را سنگین‌تر کرده و شاید لیگ را از پویایی خارج کند. باشگاه‌ها همین الان هم در بودجه‌هایشان مشکل دارند و پرداختی‌هایشان عقب افتاده است. باشگاهی که در مخارج فعلی‌اش مانده، جریمه را نمی‌تواند بپردازد.

فریدونی همچنین با انتقاد از «سیاست کسب درآمد فدراسیون از طریق جرایم،» ادامه می‌دهد: رویکرد سازمان لیگ در این مدت تنها جریمه کردن است و ظاهرا تنها ممر درآمدی سازمان لیگ و فدراسیون است. درست است که این جرایم بازدارندگی ایجاد می‌کند اما به هر حال بازیکن یا سرمربی تحت شرایط و فشار بازی ممکن است چیزی بگوید و نمی‌توان آن را با جرایم کنترل کرد. لیگ همین است و شاید با این قوانین آزادی انتقاد گرفته شود.

فرشید طالبی، بازیکن پیشین سپاهان نیز تصمیمات فدراسیون را پاک کردن صورت مساله دانست و در خصوص راه حل درست گفت: باید مشکلات را بپذیرند و برای حل آن اقدام کنند. برای این کار باید به جای اتخاذ تصمیمات سفت و سخت، با شیوه هم‌اندیشی پیش بروند.

او خاطرنشان کرد: در لیگی که تمام تیم‌ها مشکل و شکایت دارند، پس قطعا یک جای کار می‌لنگد. باید به جای محکومیت، هم‌اندیشی شود. کمیته انضباطی امسال پول کمی از جرایم نگرفته و فکر کنم لیگ ما با پول جرایم می‌چرخد! باید فدراسیون بپذیرد که در این قوانین ابهاماتی وجود دارد که باید رفع شوند.

طالبی ادامه داد: قبول دارم که برخی تیم‌ها شور موضوع را درمی‌آورند و این هم بد است. انتقاد و بیان مشکل، روش دارد. اگر قرار است حقی ضایع نشود تا زمان ورود VAR حل نخواهد شد.

مجید محافظت‌کار، مربی تیم آلومینیوم نیز در واکنش به این موضوع تصریح کرد: ما موظفیم که به قانون احترام بگذاریم اما اگر قوانین به طور یکسان اجرا شوند. اگر سرمربی تیم ما به خاطر یک مصاحبه سریعا محروم می‌شود، برای دیگر تیم‌ها نیز همین طور باشد. همسان نبودن در اجرای قوانین ما را اذیت می‌کند ولی باید احترام بگذاریم.

با این حال ابراهیم صادقی، مربی ذوب‌آهن معتقد است که بیانیه‌نویسی هیچ کمکی به فوتبال نمی‌کند و باید به مسائل فنی بپردازیم.

قوانین باید ابتدا به تصویب هیات رئیسه فدراسیون فوتبال برسند و اجرایی شوند اما شاید تدوین این مقررات دست فضاهای رسانه‌ای غیررسمی را به فضای انتشار محتوا باز کند که حقوق تیم‌ها در این موضوع یکسان نخواهد بود و همین امر می‌تواند تنش در بازی‌های حساسی چون تقابل سپاهان و پرسپولیس را بیشتر کند.

دیگر خبرها

  • کیهان: فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف! /جمهوری اسلامی: روحانیت خودش پیشقدم شود/از پرواز با بال استعداد‌ها تا پرواز با جت شخصی
  • استقلال و یاسین سلمانی، بیرانوند و سپاهان!
  • فوتبال کلمبیا دنیا را شگفت زده کرد
  • رسوایی در کلمبیا: چاقو پرت کردند، قسر در رفتند!‏
  • تاخیر ۵ ساعته در پرواز مشهد- تهران
  • حضور سردار آزمون در تیم فوتبال رم مشروط شد
  • آماده‌باش فدراسیون برای ال‌کلاسیکوی ایران
  • روزگار متفاوت زنان اراکی
  • حضور اکسید در نمایشگاه خودرو پکن ۲۰۲۴
  • احتمال محرومیت نمایندگان لالیگا از حضور در رقابت‌های اروپایی